Vioolles
vioolles 809x540

Vioolles

Wil je ook viool leren spelen? Je eerste vioolles is een gratis proefles!

vioolles 455x304Afhankelijk van je wensen en niveau bepalen we aan de hand van de eerste les en kennismaking hoe we verder gaan.

De mogelijkheden zijn heel divers van (beter) leren begeleiden tot (beter) leren soleren, van bladmuziek tot het spelen op basis van akkoorden, spelen in verschillende bezettingen, jezelf opnemen, je optreden voorbereiden, je eigen geluid en stijl ontwikkelen, etc. Dit kan op basis van individuele lessen en/of groepslessen.

De lessen zijn zeer praktisch van aard. Je leert het beste door het zelf te ervaren en al snel speel je dan je eerste nummer.

vioolles 2 meisjes 448x274De viool ziet er niet alleen fantastisch uit, het kan ook geweldig mooi klinken.

Met een wekelijkse les, doorzettingsvermogen en plezier, kun je al snel een heel eind komen.

De vioollessen typeren zich door oefeningen op de viool, losse oefeningen met de strijkstok en muzikale werkvormen. Het aanleren van de noten gaat samen met het leren van de namen van de snaren en het plaatsen van de vingers daarop. Tevens wordt aandacht gegeven aan ritme- en gehoorvorming en aan de verschillende toonsoorten.

Er wordt gebruik gemaakt van de meest bekende vioolmethodes. Het lesprogramma past zich vooral aan de persoonlijke wensen, het tempo en de wensen van de leerling aan.

sofia vioolles 251x358Als onderdeel van de les kunnen we, als een leerling een nummer of techniek goed beheerst, dit opnemen en op CD zetten.

Naast het vioolspel kunnen we ook de zang opnemen als je dit wilt of zelfs de bas, gitaar, drums en keyboards toevoegen, zodat je zelf een complete band hebt gevormd.

Gun jezelf vioolles en schrijf je snel in. Indien er geen plaatsen meer over zijn, plaatsen wij je op de wachtlijst. De plaatsen worden verdeeld op basis van volgorde van aanmelding.

Voor meer informatie en/of aanmelding:
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  aanmelding voor een gratis proefles viool
  telefonisch bereikbaar op 06 - 144 00 575 of 06 - 425 36 855

 vioolles 809x540 1