Blokfluitdocent
blokfluitles

Blokfluitles

Voor kinderen en volwassenen die eerst de basis op de blokfluit willen leren!

Onze conservatorium opgeleide blokfluitdocent brengt alle aspecten van het blokfluitspel aan bod: techniek, noten lezen, improvisatie. Al meteen wordt muziek gemaakt met begeleiding van blokfluit, piano en CD. Er worden eenvoudige liedjes aangeleerd en er wordt een presentatie voor de ouders, familie en vrienden gegeven.

blokfluitles 300x200Ook blokfluit leren spelen? Bij Muziekschool Werkendam leer je blokfluit spelen op jouw tempo, en speel je samen met een groep of krijg je 1 op 1 les van een professionele docent. Het maakt niet uit of je nog helemaal moet beginnen of al wat ervaring met blokfluit spelen hebt - blokfluit leren spelen kan iedereen.

Verschillende mogelijkheden
De verschillende manieren van blokfluitles zijn uniek voor Muziekschool Werkendam: je kunt de blokfluitlessen volgen in een groep, samen met andere enthousiastelingen. Maar ook privélessen en personal coaching is een optie, zo maken we je in korte tijd meester over het instrument en kun je de blokfluit leren spelen - het maakt dan ook niet uit of je een kind of volwassene bent.
Er zijn nog plaatsen vrij in de groepsles blokfluit voor kinderen op vrijdag 15.30 uur (iedere week). De eerste les is gratis en als je zoon/dochter het leuk vindt kan hij/zij de daaropvolgende week al starten. De kosten bedragen €17,50 per maand voor 38 lessen op jaarbasis.

Voor meer informatie en/of aanmelding:
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  voor aanmelding voor een gratis proefles blokfluit
  telefonisch bereikbaar op 06 - 144 00 575 of 06 - 425 36 855