Muziekdocenten

Muziekschool Werkendam is trots op haar team enthousiaste muziekdocenten!!!

Vraag een proefles aan en ervaar hoe leuk het kan zijn om een instrument te leren spelen!

drumdocent Erik Sterk 1Docent drums en bandcoaching: Erik Sterk studeerde in 2011 cum laude af aan de Nederlandse pop academie in Utrecht. Na zijn studie is hij zelf bandcoach en ritmesectie docent geworden op de popacademie. Eric heeft in diverse bands in veel verschillende stijlen gespeeld. Zijn huidige band is Kinkobra waar hij regelmatig mee bij 3fm is geweest. Eric is eveneens producer en engineer.

drumdocent be van gils 1Docent drums en latin percussie: Be van Gils studeerde tussen 1990 en 1995 aan het Rotterdams conservatorium, afdeling lichte muziek. Tijdens zijn studietijd heeft hij les gehad van o.a. Hans van Oosterhout, Fred Kens, Bob langenberg (drummer The Frog, Margriet Eshuijs) en Dre Pallemaerts (Philip Catherine, Brussels Jazz Orchestra).

gitaardocent remco kuijpers 1Docent (bas)gitaar: Remco Kuijpers begon op zijn 15de met gitaarspelen en werd al snel betoverd door dit prachtige instrument. Hij volgde zijn opleiding aan de Rockacademie in Tilburg. Naast gitaardocent is Remco elke week op diverse podia in binnen- en buitenland te zien en heeft hij met diverse bekende artiesten samengewerkt en opgetreden.

gitaardocent jurre zwaan 1Docent gitaar: Jurre Zwaan werd pas echt gegrepen door de muziek toen hij op zestienjarige leeftijd bij toeval een gitaar in handen kreeg. Hij volgde het conservatorium aan de Fontys Hogeschool in Tilburg, afdeling Geimproviseerde muziek. Peter Mingaars en Edoardo Righini waren er zijn docenten. Hij speelde onder andere in de Fontys Big Band.

pianodocent jos van erp 1Docent keyboard/piano/popbandcoaching: Jos van Erp wist al jong dat zijn toekomst in de muziek lag. Hij volgde de opleiding Electronisch orgel / keyboard/ piano lichte muziek aan het Rotterdams conservatorium, waar hij onder andere les kreeg van Rob van Kreeveld, een bekende naam in jazz-minnend Nederland en daarbuiten.

cello docent cor coppoolseDocent cello: Cor Coppoolse is al vanaf zijn negende aan bezig met cello spelen en volgde zijn opleiding aan het conservatorium in Tilburg waar hij in 2013 zijn bachelor Cum Laude behaalde. Hij volgt nu de masteropleiding aan het conservatorium in Rotterdam. Naast het geven van cello-les geeft Cor ook veel concerten met orkesten en in kamermuziekformaties.

viooldocent Anna Coppoolse 1Docent viool: Anne Coppoolse komt uit een gezin waarin muziek een grote rol speelt, de liefde voor de muziek is dan ook duidelijk en de weg naar het conservatorium in Tilburg snel gevonden. Ze kreeg les van Gisella Bergman en Chris Duindam. Anne geeft concerten met orkesten en kamermuziekensembles
en speelt in het Rossignol kwartet.

basgitaardocent Chico Abelino 1Docent Basgitaar en bandcoaching: Chico Abelino studeerde af aan de Rockacademie in Tilburg als bassist en aan het SAE Institute in Rotterdam als studio engineer. Chico heeft met diversen bands en verschillende stijlen muziek door heel Europa en Rusland gespeeld. Momenteel speelt hij zo'n 40 shows per jaar als bassist bij de band Musest. Chico is daarnaast producer en engineer in een opnamestudio.

zangcoach lucia 1Zangcoach/eigenaar Muziekschool Gorinchem: Lucia Ciobotaru heeft na het conservatorium waar ze cum laude afstudeerde, nog een jaar Schumann academy gedaan en is afgestudeerd in de Complete Vocal Technique (CVT). Lucia is vanaf 2013 ook zangcoach voor het populaire televisieprogramma de Voice of Romania en vocal coach voor lands bekendste artiesten.

zangdocent wiep laurenssen 1Docent zang: Wiep Laurenssen was 16 toen ze auditie deed voor de Rockacademie in Tilburg. Ze won in maart 2009 de talentenbeurs in Amsterdam. Bij de Voice of Holland haalde Wiep het tot de laatste 22, als een van de talenten van Angela Groothuizen. Haar debuutsingle "stranded" is in februari 2012 uitgebracht.

 

pianodocent zoe van harskamp 1Docent piano / keyboard: Zoe van Harskamp geeft door haar achtergrond aan het Utrechts conservatorium als docent muziek pianolessen waarin ze technische en muzikale vaardigheden vertaalt tot een verhaal dat aansluit bij de belevingswereld van het kind. Vandaar dat er bij haar pianolessen, naast het pianospelen, ook gezongen en gedanst wordt. ¨Als docent vind ik het belangrijk kinderen te leren om het studeren leuk en effectief te maken.

Gitaardocent veerle van sebylle 1Docent gitaar: Veerle van Sebille is in 2015 afgestudeerd aan de Academie voor Muziekeducatie in Tilburg. Hier is zij afgestudeerd met als hoofdvak klassiek gitaar, hoewel ze tijdens haar studie ook vaak lichte gitaar gespeeld heeft en medestudenten begeleid heeft bij zangtentamens. Tijdens haar studie heeft ze les gehad van twee verschillende docenten: Jan van de Langenberg en Marlon Titre. Momenteel is zij ook bezig als gitariste in de band van de musical 'Spring Awakening' in het Parktheater in Eindhoven.

Voor meer informatie en/of aanmelding:
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  aanmelding voor een gratis proefles
  telefonisch bereikbaar op 06 - 144 00 575 of 06 - 425 36 855